Thursday, May 15, 2014

Jamu surut ayu

Nak kurus..? tapi tak tahu macam mana? Takde modal nak beli supplement yg mahal2? Rasa malu dengan kawan2 yg tegur semakin gemuk? Suami dah complain badan makin berisi? Rindu nak pakai baju lama masa kurus? Seluar jean tahun lepas beli sekarang dah tak muat? Hari perkahwinan atau istimewa dah dekat, nak kurus untuk tmpk lebih menawan? Susah nak dapatkan saiz bila beli baju? Nak tunjukkan perubahan kt semua yg asyik cakap anda gemuk?

Ahha... jangan risau.. saya faham masalah yg anda hadapi sebap saya sendiri merupakan seorang yg berisi dulu... kali ni saya nak ceritakan testimoni bagaimana saya boleh kurus... baca sampai habis yer... baru anda boleh percaya nanti..

Kalau nak tahu, saya ni antaranya jenis golongan yg badan berisi dan cpt sgt naik berat badan... makan mesti nak berpantang kalau tidak laju sahaja berat naik.. apatah lagi saya memang suka sangat2 kepada makanan yg sedap2... pencinta makanan lah katakan... spagethi, ice blended, kfc, ayam goreng dan lain2 makanan berlemak semua jadi kegemaran saya... selain dari tu saya pun gemar sgt2 makan malam... makan dan terus makan.. saya tak pernah sedar berat badan saya naik sampailah ramai yg dah mula tegur cakap "kau dah gemuk lah".. sampaikan masa belajar pon ada pensyarah yg tegur suruh saya jaga makan sebap nampak dah berisi. Bagi saya waktu tu kurus tak penting yer... saya xpernah peduli soal kurus ke atau tidak sampai la baru2 ni timbul kesedaran untuk kelihatan lebih menarik.. apa tak nya... bila tfk gambar zaman sekolah menengah dulu punya la kuris keding, habis je belajar terus berat badan semakin naik dan naik....

Saya jenis golongan yang tak percaya pada supplement dan segala jenis produk kurus ni. Bagi saya segala jenis produk tu... membazir duit.. kalau betul2 nak kurus... diet dan senaman adalah cara yg terbaik.. maka saya pun btekad tak mahu ambil sebarang supplement dan dengan pembacaan yg saya buat melalui bantuan google.. saya amalkan diet atkins.... (diet kurang karbohidrat lebih protein) boleh msg saya tanya pasal diet ni kalau nak... nanti saya ceritakan.. Alhamdulillah.. hasil gigih saya bersenam dalam rumah dan berpantang diet, saya berjaya kurangkan berat badan dalam 6 kilogram daripada 62 kg kepada 55kg dalam masa lebih kurang 3 bulan...

Lepas je saya capai target tu...saya dah xamalkan diet atkin lg dah.. kembali makan mcm biasa dan berat pun maintain je. lebih kurang setahun selepas tu berat saya naik semula ke 62kg. Mcm biasalah... ramai mula tegur perubahan saya... dah makin gemuk katanya... bila orang mula tegur badan kita dah naik mula lah stress sangat rasanya kan.. bila bukak almari baju.. semua baju2 tu xmuat tuk saya pakai.. dan kalau muat pon mesti lemak2 pon akan terserlah... saya ambil masa lama untuk pilih pakaian yg sesuai disebabkan pilihan baju saya yg dah tak sesuai lagi untuk dipakai.. bila da jadi gemuk.. automatik saya mula abaikan imej dan beranggapan lantak lah org nak kata apa...niat nak diet tu ada tp ada sahaja halangan.. kawan2 ajak makan lah, si dia ajak keluar mkn lah.. keluarga belikan makanan... kalau tak dimakan rasa kesian pulak kt mak yg dah susah2 beli... lama2 mood tuk diet semula cuma jd angan2 sebap ada je halangan tau.. setiap kali nak pakai baju mesti jadi marah dan stress bila baju xde yg muat...

Sampailah suatu ketika saya dan si dia bercadang untuk bertunang.. masa tu mula lah start berfikir takkan nak orang nampak kita dalam keadaan gemuk mcm ni kan. Nak cari baju susah.. pakai baju oun nampak xcantik.. nanti bila dah kahwin mcm xmenarik je.. betul tak? Kemudian saya pun mulalah mengamalkan diet atkin saya seperti biasa. Saya ceritakan niat nak kurus saya kepada sorang kawan dan beliau terus perkenalkan saya kepada produk jamu surut ayu. Untuk pengetahuan semua, beliau juga pernah mencuba dan berjaya kurus dengan jamu ni. Kawan saya ni cakap... seminggu pertama makan sahaja dah ada yg tegur nampak muka mcm kurus dan xbulat lg dah.... dia siap tunjuk gambar dia dulu dan sekarang untuk buktikan keberkesanan jamu surut ayu ni. Kalau diikutkan saya... saya mmg takkan beli dan percaya pada produk kurus ni.. tapi disebabkan kawan saya sendiri yg telah cuba dan saya lihat sendiri hasilnya.. terdetik untuk saya cuba produk jamu surut ayu ni... lagipun harga dijual jauh lebih murah berbanding dengan segala jenis produk terkenal kat luar sana macam herbalife, jusmate, dan sebagainya. Saya pun beli la secara online. Dan hasilnya memang betul2 mengagumkan saya... dalam sebulan saya berjaya kurangkan berat badan lebih kurang 7 kilpgram dari 62kg kepada 55kg... saya dah boleh pakai baju lamam dan seluar jeans seperti biasa. Yg lebih menyeronokkan.. seminggu makan jamu ni je ada sorang akak tu tegur cakap "kenapa nampak macam dah kurus yer? Owh ni mesti sebap nak tunang ni" saya senyum simpul je.. adoi akak ni mcm faham2 je kan...

Kalau tanya saya kenapa saya berpuas hati... adalah disebabkan... kalau nak dibandingkan sewaktu saya amalkan diet atkin dan senaman dulu... saya hanya berjaya turunkan berat badan lebih kurang 3 kilogram sebulan sahaja walaupun dah penat bersenam dan diet tak makan nasi. Kali ni saya berjaya turun terus 7 kilogram dalam masa sebulan.. wah, memang betul2 membantu sebenarnya produk jamu surut ayu ni... seriously.. saya sangat sarankan kepada mereka yg betul2 berazam nak kurus... cubalah try makan produk ni k... kalau ikutkan malu juga nak tampilkan gambar dan testimoni sendiri kepada anda semua.. tapi disebabkan nak buktikan yg produk ni betul2 berkesan saya buat juga...

Untuk makluman produk ni tak macam sesetengah produk kurus dan langsing lain yang menyebabkan pemakannya asyik rasa nak membuang dan pergi tandas buang air besar. Produk ni lebih kepada membakar lemak dan mengeluarkannya melalui aor kencing dan peluh. Yer.. peluh!! Anda memang akan berpeluh lebih sedikit daripada biasa sebap ubat ini bekerja menghapus lemak... paling tak tahan masa mula2 saya bersenam lepas makan jamu surut ayu ni... buka  main lagi peluh keluar dari badan saya mcm mandi dah... hehe... mcm kena kejar anjing pon ada.. kalau anda rajin bersenam lagi saya galakkan ambil sebap produk ni bekerja membantu membakar lemak tau! Dia jugak buat kita rasa kenyang dan tak nak makan banyak2 lagi dah macam biasa.. cuma ubat ni pantang nya ialah dilarang minum minuman berkafein seperti teh,kopi dan nescafe. Sebap kafein ni selalunya akan serap function jamu ni yg bkerja untuk hapuskan lemak... selalunya saya akan makan 30 minit sebelum makan dan sehari hanya ambil 2 biji sahaja... untuk detail cara makan anda boleh msg atau whatsapp saya di 0146349460 yer.. nanti saya akan ceritakan dengan lebih lanjut...

Apa tunggu lagi... jom lah order dengan saya priduk yg akan buat anda tersenyum dan kelihatan lebih anggun dari biasa... pasal harga..... sebotol tak sampai rm 50 pun dan tahan selama 2 minggu... nak tawu dengan lebih detail boleh pm, msg saya di 0146349460. Jom kurus sekarang.. nanti saya akan tolong bagi panduan dan tips kurus diet atkins kalau anda nak yer...

Jom order.. whatsapp di 0146349460.

24 comments:

  1. kalau bulan puasa camne plak nk mkn jamu ni?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. ada kesan sampingan tak?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. berminat beli boleh hubungi saya di nombor 0146349460 ya... nanti saya bg feedback.. boleh sms, call atau whatsapp.. :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. banyak yg ambil kesempatan jadikan ruangan blog saya ni promote jsa mereka pula.. bg saya ni bukan cara yg betul nk promote ambil kesempatan atas usaha org lain.. bnyk yg saya dah delete.. saya takkan halalkan sesiapa yg ambil jln mudah promote jsa di blog ni.. sendiri fikirlah apa akibatnya ya.. terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! Benci betul orang macamni!

      Delete
  8. Salam...sori nk tanye.ubat ni same x dgn jamu langsing alami?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.. maaf.. saya xpasti tentang produk jamu langsing alami.. tapi JSA ni bukan jenis jamu yg terberak2 ya.. dia bakar lemak melalui air kencing dan peluh.

      Delete
  9. Salam..nak tanya..memang tak boleh minum nescafe langsung ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam.. boleh sis... tp kena jarakkan kalau terasa nak minum.. sebap kaffein dia serap function jamu ni.. Jamu ni xbekerja... ada solan lain boleh wassap di 0146349460. fast reply. tq!!

      Delete
  10. Salam,, sy pon amalkan atkins, tapi dah stop, dok mkn sedappp.. la ni dah gemuk.. sedang google produk ni, nak tgk side effect, takut gak, sy ni gemuk, haid tak teratur, senam masa atkins jerk dlu.. phtu dah stop, mmg langgar semua.. tq for info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam sis.. berkaitan side effect.. saya dah stop ambil jamu ni tahun lepas bulan 6. Alhamdulillah xde apa2 bad effect.. jgn risau sebap JSA herba.. sy stop ambl sebap da dpt berat bdn ideal.. hehe.. jom cuba.. boleh wassap saya kt 0146349460 ya..

      Delete
  11. hmm asal la i xtjumpa ur blog before. i da terbeli garcinia burner xtawu la ok ke tak. so far da 2 hari mkn still rasa melahap cm biasa..arhhh...i prefer jamu lg da tentu2 herbs tp sbb xjmpe review mcm u so i main beli je burner ni pn berbulan2 pk nk beli ke x..haissshh

    ReplyDelete
  12. hmm asal la i xtjumpa ur blog before. i da terbeli garcinia burner xtawu la ok ke tak. so far da 2 hari mkn still rasa melahap cm biasa..arhhh...i prefer jamu lg da tentu2 herbs tp sbb xjmpe review mcm u so i main beli je burner ni pn berbulan2 pk nk beli ke x..haissshh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cube to takut ad kesan yg bahaya la..tgk dlu mcm firger uo kesan nye mmg menakjubkan last2 ad bahan beracun..

      Delete
    2. Figure up tu bukan jamu..

      Delete
  13. Hi you! I nak tanya, masa you consume jamu ni, you ada pantang makan tak? Pastu ada excersice tak? Hehehe

    ReplyDelete
  14. dua kali je exercise.. alasan sebap malas and xde masa.. hehe.. but still this jamu is working.. awesome right!!

    wassap me for product details k: 0146349460

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

buble wish akmal azam

facebook

fieza lalaa glitters

free glitter text and family website at FamilyLobby.com