Tuesday, July 29, 2014

Testimoni jamu surut ayu

Kalau sesiapa ada perasan post saya sebelum ni berkaitan dengan jamu surut ayu... saya ceritakan sendiri pengalaman saya ambik jamu surut ayu.. dsebabkan saya berjaya turun berat bdan dalam 7 kg dalam masa sebulan... saya dah mula jual jamu surut ayu skrg ni.. Alhamdulillah... ada beberapa pelanggan a.k.a customer yang dah cuba dan bawah ni saya share print screen whatsaap dorang bagitahu yg dorang dah berjaya loss kan berat badan... Alhamdulillah tak sia2 dorang cuba jsa kan.. akhirnya bkesan jugak...

Macam saya cakap dalam post sebelum ni, jamu surut ayu ni akan bagi kita rasa cpt kenyang bila ambil..., selain itu, dia juga bagi badan kita cpt berpeluh tau.. dia membakar lemak melalui peluh dan air kencing... jadi minum air kosong dan buah buahan adalah sgt2 digalakkan sewaktu ambil jamu surut ayu ni.

Berapa banyak jamu surut ayu kena telan? Hehe... bagi saya pengambilan jamu surut ayu ni terpulang kepada individu dan juga berapa bnyk nak turun.. kalau setakat nak loss dalam 10 kg mungkin boleh ambil dalam sebulan lebih.. kalau nak turun banyak lagi.. ambil la lebih lagi kan... tp kena ingt satu pkara yg kesan jamu ni tak sama pada semua org.. sesetengah boleh loss banyak gila... sesetengah plk sliw sikit.. walau mcm mana pun masih ada boleh nampak pengurangan.. seminggu ambil muka dan nampak kurus.. ha... mawu tak seronok cmtu...hehe...

Lagi satu... kalau exercise lagi bnyk turun tau... peluh pun menitik macam mandi.. hehe... ok2... saya cerita banyak kat sini pun xguna... kalau nak tawu lebih banyak  pasal jamu ni.. atau nak order boleh je whatsapp atau sms ya okay... akan segera dibalas insyaallah... hehe... boleh hubungi saya melalui nombor kat bawah ni okay... 0146349460.

Fieza- 0146349460

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

buble wish akmal azam

facebook

fieza lalaa glitters

free glitter text and family website at FamilyLobby.com