Thursday, April 10, 2014

Baju kurung moden

                Hai semua.. macam mana? Dah tgk dah koleksi baju kurung moden yang aku jual.. seriously semuanya memang cantik2 kan... untuk pengetahuan korang.. aku ada jual pelbagai baju kurung moden, jubah, dress, ada yang siap lengkap dengan shawl sekali untuk korang pakai pada hari raya nanti atau pun untuk sesiapa yang nak cari baju tunang. Murah tau kalau nak dibandingkan harga dekat luar.. aku pernah survey sorang tailor ni.. nak hantar kt dia untuk jahit baju tunang aku... rekaan simple je.. cuma kurung moden. Yang ada lace sikit dekat bawah baju dan lengan baju. Aku mintak one set dengan veil sekali.. nak tawu harga dia charge berapa... dia charge rm 400. Mahal kan.. bg aku tersangat lah mahal sebap design bukan susah pon. Lace tepi kain je dan bukan ada manik atau beading. Itu aku tanya tailor biasa.. peenah pulak aku tanya dekat tailor yg agak famous... nak tawu design yg sama tu dia charge berapa? 


                   Dia mintk rm 1000. Wow. Saba je la.. mmg mahal sgt. Fikir2 balik rasa mcm rugi. Sebap kalau rajin survey. Beli on9 boleh dpt lagi murah.. and lagi cantik tau design dia... so pada sesiapa yg berminat nak beli.. rajin2 lah lawat facebook page aku ni yer. Kasi like sket.. then lepas tu boleh tgk puas2 album gambar and pilih mana yg suka. Baju melayu pun ada tau. Kalau nak cari baju kurung putih untuk buat nikah pun ada. Design simple + nice. Ahha... dan satu lagi.. aku jugak ada buat sewa baju tunang aku... actually aku ni boleh la dikategorikan agak boros. Pantang nampak baju lawa sikit... mesti dah rasa cm xsaba nak beli. Takut org lain grab dulu... hehe. So kalau sesiapa yg nak tengok koleksi baju tunang aku tu.. boleh visit page aku yer. Mungkin akan dtg ingt nak jual kan.. still bfikir lg ni.. hehe. Ingat tau. Like dulu. Kalau rasa minat.. boleh pm atau whatsapp je aku je trus lagi senang.. okay...  ok silakan klik link fb page aku dibawah tau... hehe...

Ok bye kawan2.. ada apa2 nak tawu silakan jangan malu komen dan bertanya okay!!

https://www.facebook.com/lalaa.collections?ref=hl









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

buble wish akmal azam

facebook

fieza lalaa glitters

free glitter text and family website at FamilyLobby.com