Saturday, June 23, 2012

"adik, tolong ambilkan abang secebok air, abang nak basuh kencing"


(Gambar sekadar hiasan)


ohoiii.. jangan terperanjat bila baca title tu, and jgn terfikirkan sebarang perkara yg lucah okay.. tiba2 mlm ni aku rasa nak ceritakan pengalaman waktu kecil aku yg naif.. kalau rasa nak tawu, jom lah baca... mungkin boleh dijadikan teladan bila korang dah ada anak-anak nanti..... 

Tiba-tiba aku teringat pengalaman masa kecil aku, waktu tu aku darjah 3 macam tu.. (kurang ingat).. Masa tu aku tinggal dekat kawasan rumah setinggan desa hormat... dekat kawasan rumah setinggan tu ada satu toilet awam yg dibina untuk kemudahan orang ramai.. kebetulan petang tu,aku pon main-main la dengan kawan aku ni kat sebelah toilet tu... ada pondok kecik yg budak-budak boleh buat main kat situ.. tak lama tengah aku syok bermain, dtg lah seorang abang ni, muda lagi, umur dalam lingkungan 20-an.. berjanggut sikit.. dia datang kat aku dan teros cakap....

"adik, boleh tolong abang ambilkan air secebok tak,
abang nak basuh kencing!"

Mendengarkan abang ni abang cakap tu, aku tak tawulah kenapa aku ni begitu naif and bodoh sangat waktu tu.. aku teros je berlari balik kat rumah aku yang tak jauh dari situ dan ambilkan secebok air untuk abang tu basuh air kecil dia.. mungkin fikiran aku masih bersih, and belum mengerti apa-apa waktu tu... lantas aku pun bagilah air secebok tu kat abang tu... yang kawan aku tadi, dia berusia 3 tahun lebih tua dari aku, mungkin dia lebih matang and boleh fikir, dia pon teros lari pergi report kat abg dia.... dalam waktu yang sama, aku yg bodoh ni.. tengah temankan abang ni buang air kecil dia.... kenapa lah aku bodoh sangat.... aku ingat lagi, abang ni siap suruh aku pegang dia punya tuuttt untuk melepaskan nafsu dia kot....

Dalam pada abang tu tengah nak suruh aku pegang dia punya tuutttt tu, dtg lah kawan aku td ni dengan abg dia yg xseberapa nak besar, umur sekolah2 rendah jugak, nak tgk apa yg berlaku lah kononnya... Teros abg gatal tadi ni halau dan marah....Mungkin tuhan nak selamatkan aku waktu tu, tergerak dalam hati aku waktu tu untuk tak nak menuruti kehendak lelaki durjana tu yang nak aku pgg dia punya alat sulit... Abang tu terus cakap kat aku macam ni, "takpe lah kalau adik tak nak pegang, tapi adik janji jangan bagitahu orang lain taw!".. Aku pon terus mengangguk tanda mengiyakan je ckp abang tu.... 

Tapi, sumpah. waktu tu aku sedikit pun tak pernah tawu yang perkara yg abg tu buat kat aku adalah sesuatu yg salah... sampailah suatu hari, bila pakcik aku bercerita kat aku mengenai batas-batas hubungan anatara lelaki dan perempuan... barulah aku tahu, yang semua tu   salah.... terus aku menangis-menangis and cerita kat ayah aku pasal tu.. sebap waktu tu aku fikir yg aku dah buat dosa... Lepas tu ayah aku terangkan kat aku yang tak bersalah sebap aku tak tahu apa-apa pun dan tak bagi aku main kat situ lagi..... So pengajaran nya untuk semua, jaga-jagalah anak korang... perhati kat mana tempat dia bermain and sentiasa awasi dia... Kat luar sana, banyak sangat lelaki mental dan gila seks yang tak boleh nak berfikir dengan waras sampai sanggup menjadikan kanak-kanak sebagai mangsa mereka.. Aku bersyukur sebap tuhan selamatkan aku waktu tu.... 



8 comments:

  1. ishhh...takot laa..
    huhu
    alhamdulillah wanie taknah kene lagie..
    kalaw kene mmg matie org tue..haha
    nice advice!
    http://wanie-raina.blogspot.com/2012/06/nothing-important.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wani.. yup.. mmg.. sekarang ni rasa nka jumpa org tu and hadiahkan penumbuk sebijik kat dia.. geram betol.. dah lama dah. tp masih segar dlm ingatan sebap memori buruk

      Delete
  2. hem..macam2 cara nak puaskan nafsu...nauzubillah...hhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol 2, kalau difikr-fikirkan xlogik seorang lelaki dewassa mintak sorang kanak2 air untuk basuh air kecilnya.... mcm2...

      Delete
  3. xpe2 masa itu kecik lagi..jgn sedih2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

buble wish akmal azam

facebook

fieza lalaa glitters

free glitter text and family website at FamilyLobby.com