Sunday, January 15, 2012

BLUEBERRY bukan Blackberry ?

Blueberry 2800t : CSL Product

Tengok je model handphone keluaran daripada CSL ni mesti semua dah tahu yang produk ni merupakan keluran Malaysia pada tahun 2010 yang bercirikan ala-ala Blackberry.. Yang aku maksudkan ala-ala 2 adalah dari segi reka bentuk pada muka handphone ni yg sekali pandang.... kalau dari segi keistimewaan dia jauh sekali, blackberry lagi bagus...

ok.. kisah dia macam ni, baru-baru ni  CSL yang merupakan local company di Malaysia buat warehouse sale untuk clearance kan stock dia di Shah Alam.. seriously memang murah.. Satu handphone kat atas ni boleh dapat dalam harga RM 70 yang original punya siap satu set dengan casing, headphone, dan macam-macam lagi. ok.. manusia, nampak handphone murah mesti sapu punya lah kan, tak kesah walau apa brand sekali pon, janji kegunaan basic dia bole guna betol tak??? 

Oleh itu, family aku sahaja dah ambik 4 buah model handphone yg sama... al-maklum.. murah sangat.. boleh lah di buat spare part untuk apa-apa hal ke kan.. siap adik aku yang baru mula naik darjah 1 pon dapat jugak tau! Keadaan masa nak beli handphone ni pon memang sesak sangat.. orang berebot-berebot sambil menjerit.. puyohh!! huhu.....


Nota kaki: ayah bawak handphone bluberry ni pegi keje.. Tiba-tiba ada seorang bangla tegor," wow, blackberry!" hehehe....



2 comments:

  1. really?? habis camne bagus ta handset tuh??

    ReplyDelete
  2. wahh.. so, ok x blueberry tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

buble wish akmal azam

facebook

fieza lalaa glitters

free glitter text and family website at FamilyLobby.com